Kongre Alanları

Değerli Katılımcılar,

15. ULUSLARARASI EĞİTİMDE YENİ YÖNELİMLER KONGRESİ DOÇENTLİK BAŞVURU KRİTERİNİ KARŞILAMAKTADIR.

Doçentlik kriterlerinde

Bilimsel Toplantı Faaliyeti (Başvurulan bilim alanı ile ilgili ve adayın hazırladığı lisansüstü tezlerden üretilmemiş olmak kaydıyla) a) Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan (poster hariç), tam metni veya özeti matbu veya elektronik olarak bildiri kitapçığında yayımlanmış çalışmalar b) Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan (poster hariç), tam metni veya özeti matbu veya elektronik olarak bildiri kitapçığında yayımlanmış çalışmalar yapma koşulu bulunmaktadır. 

Uluslararası Bilimsel Toplantı: Farklı ülkelerden bilim insanlarının bilim kurulunda bulunduğu ve sunumların bilimsel ön incelemeden geçirilerek kabul edildiği toplantı. 

Ulusal Bilimsel Toplantı: Ulusal seviyede farklı kurumlardan bilim insanlarının bilim insanlarının bilim kurulunda bulunduğu ve sunumların bilimsel ön incelemeden geçirilerek kabul edildiği toplantı olarak tanımlanmıştır.

Kongremizin bildiri özetleri kitabı yayınlanacaktır.   (……..)

Kongremiz hem farklı ülkelerden hem de farklı kurumlardan akademisyenlerin düzenleme kurulunu oluşturduğu bir kongredir.  Lütfen Kongre düzenleyicileri sayfasını inceleyiniz.

Bildirilerin kabulü öncesi bilimsel kurulumuz tarafından incelenerek kabul/red edilmektedir. (Hakem incelemeleri sonrası kabul /red kararının bildirildiği bildiri kabul mektubunda gerekli açıklama yapılmaktadır. Lütfen kongre düzenleyicileri sayfasındaki Bilim kurulunu inceleyiniz.

TAM METİN GÖNDERME VE YAYINLAMA

MAKALE OLARAK YAYIN YAPMA İMKANI

Kongremizde sunduğunuz bildirileriniz MAKALE formatına uygun hale getirdiğiniz takdirde size sunduğumuz dergilerimizden birinde hakem sürecinden geçtikten sonra editörler kurulunun kararına göre yayınlanabilecektir. MAKALELERİNİZİN hangi dergimizde yayınlanacağına ilişkin talepleriniz alındıktan sonra, gelen makale sayısı, dergiye uygunluk ve editörlerimizin kararlarına göre yayınlama süreçleri hakkında bilgi verilecektir. Bildirinizin makale olarak hangi destekleyen dergimizde yayınlanacağı ile ilgili karar tarafınıza bildirilerek yayınlanma süreci başlatılacak derginin formatına uygun tam metin istenecek ve yayınlanacak derginin kurallarına göre düzenlenmiş tam metninizin makale yayın hakemlik süreçleri dergilerin kendi iç süreçleri tarafından yürütülecektir.

KİTAP BÖLÜMÜ OLARAK YAYIN YAPMA İMKANI

KİTAP BÖLÜMLERİNİZİN hangi kitabımızda yayınlanmasını istediğinize ilişkin talepleriniz alındıktan sonra, ilgili editör yayınızın konusunu uygun görürse ise size kitap bölümüne ilişkin yazım kurallarını gönderecektir. Kitap bölümü ile ilgili tüm süreç (değerlendirme, yayın kararı vb) ilgili editör/ler tarafından yürütülecektir.

Aşağıda isimleri ve editörleri yer alan Uluslararası Kitaplarımız Duvar Kitapevi İle yaptığımız işbirliği neticesinde Duvar Kitapevi tarafından dijital olarak çıkarılacaktır.

Uluslararası Duvar KİTAPEVİ tarafından çıkarılacak kitaplarımız aşağıdadır.

Çıkarılacak kitaplarımız tematiktik olup, sadece söz konusu alanları kapsayacaktır. Bu alanların dışındaki çalışmalar kitap editörü/leri tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır. Kitaplarımızı çıkaracağım yayınevimiz uluslararası yayınevi kriterlerini karşılamaktadır.

Liderlikte Mükemmellik Arayışı 2023 (Editörler: Dr. Erkan KIRAL, Dr. Mehmet ULUTAŞ)

Eğitimde Mükemmellik Arayışı 2023 (Editör: Dr. Bilgen KIRAL)

Sosyal Bilimlerde Mükemmellik Arayışı 2023 (Editör: Dr. Zeynep EREN, Dr. Saadet KURU ÇETİN)

Fen-Matematik Bilimlerinde Mükemmellik Arayışı 2023 (Editör: Dr. Dilek KARIŞAN)

Disiplinlerarası Mükemmellik Arayışı 2023 (Editör: Dr. Adem BAYAR; Dr. Hakan TOYTOK)

Dolayısıyla Kongrede Bildiri sunumlarını, kitap bölümlerini ve makale bölümlerini Doçentlik başvurularında kullanılabilir. 

Unutmayın lütfen bu kongreyi ( ICONTE 2023)ve yapacağımız IEXCEL 2023 kongremizi Türkiye de kongre anlayışını değiştirmek için yapıyoruz ve değiştireceğiz. Bu kongre o nedenle senin kongren ve “Kendi kongreni, Kendin yap” diye yola çıktık. Bu kongre hepimizin kongresi olacak…………..

KONGREDE ANA KONULAR

Eğitim Bilimleri

Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler

Sağlık Bilimleri

Spor Bilimleri

Fizik ve Matematik Bilimleri

Mühendislik ve Mimarlık Bilimleri

Doğa Bilimleri

Uzaktan Eğitim

Tüm eğitim alanlarını ilgilendiren diğer konular da konferansta memnuniyetle karşılanacaktır.